Cégünkről

Nagy örömmel üdvözöljük Önt a Top Elektrocenter Kft. honlapján! Engedje meg, hogy részletesebben bemutassuk cégünket és az általunk forgalmazott termékeket.

A Top Elektrocenter Kft. 1992-ben alakult családi vállalkozásként Egerben. Kezdetben egy kiskerüzletet működtettünk, azonban idővel cégünk túllépte a kisvállalkozás kereteit, és 2010 januárjától a Vitacom Electronics partnercégeként váltunk a Well és Chrome sajátmárkás termékeinek hivatalos forgalmazójává Magyarországon. Emellett 2015 óta az ECG márka forgalmazójaként is tevékenykedünk hazánkban.

Az ECG márka története 1996-ban kezdődött, amikor megalkották és bevezették az első ECG termékeket. A K + B Progres (Németország), az ECG márka tulajdonosa, jelentős energiát és tőkét fektetett a termékkínálat továbbfejlesztésébe. Az ECG termékek először Csehországban, a származási országban kerültek forgalomba, és nagy sikernek örvendtek, különösen a vonzó árak és a széles termékskála miatt. Az ECG hamar versenyképes márkává vált a hagyományos márkák számára.

Az ECG termékek megbízhatósága is kiemelkedő volt, különösen a mikrohullámú sütők terén.
Miután az ECG megszilárdult a hazai piacon, terjeszkedni kezdett Szlovákiába, majd Magyarországra és Lengyelországba. A márka sikeresen megalapozta jelenlétét más piacokon is, mint például Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában,Romániában, Bosznia és Hercegovinában, valamint Montenegróban. Az ECG termékek sikeresen beléptek a fejlett nyugat-európai piacokra, például Németországba és Ausztriába is. Az ECG folyamatosan fejlődik és növekszik, újabb fejezeteket írva a márka történetében.

Az ECG termékekre jellemző a megbízhatóság és a változatos termékválaszték. A cég stratégiai megközelítése a minőségi termékek vonzó áron történő kínálata, és ennek eredményeként az ECG márkával rendelkező háztartási elektronikai készülékek is sikeresen szerepelnek a piacon.
A termékválaszték folyamatosan bővül, és a márka pozíciót szerez a kiskereskedelmi üzletek és elektronikai szaküzletek polcain. Az ECG márka fokozatosan terjeszkedett az audio-video termékek és a televíziók piacára. Az ECG folyamatosan bővíti termékválasztékát, és a vásárlók igényeinek megfelelően fejleszti az elektronikai és háztartási gépeket. Figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket és a technológiai fejlődést, hogy termékeink ne csak funkcionálisan, hanem technológiailag is megfeleljenek a mai vásárlók elvárásainak.

A Vitacom Electronics:
Románia legnagyobb elektronikai, IT&C, A/V termékek és kiegészítők forgalmazója:

  • a világ legelismertebb gyártóinak hivatalos forgalmazója
  • a romániai és regionális piac beszállítója és forgalmazója széles termékskálával,
    több mint 150.000 cikkel
  • 2018-ban több mint 20 millió Eurós üzleti forgalom
  • több mint 200 kollégából álló csapat

Saját márkájuk a Well és a Chrome ma már egy kiforrott image-el rendelkezik a magyar piacon.
Well és a Chrome termékeink az alábbi előnyökkel bírnak:

  • változatos termékskála és kiegészítő egyazon gyártótól
  • alapos tesztelés, amivel biztosítjuk új termékeink kiváló minőségét, még mielőtt saját márkánk termék portfoliójaként promotálnánk a piacon
  • komplex eljárás a designtól kezdődően egészen a csomagolás formájának kiválasztásáig
  • közvetlen együttműködés a gyártóval – nagyobb rugalmasság a rendelések során (pl. nagyon nagy mennyiség különböző promóciós kampányok esetében), versenyképes árak

A termékek gyártása javarészt Kínában, ill. Európában történik, szigorú minőségellenőrzés mellett, az EU-s forgalmazói, gyártói szabályokat előtérbe helyezve, sőt esetenként túlteljesítve.

A Top Elektrocenter Kft. jelenleg 3000 terméket forgalmaz a Vitacom Electronics kínálatából, melyet folyamatosan bővítünk.

A Top Elektrocenter Kft. jelenleg összesen több mint 10.000 terméket forgalmaz, melyet folyamatosan tovább bővítünk! Újdonságainkat az Új termékek menüpont alatt követheti nyomon.

Cégünk összes munkatársa azon dolgozik, hogy partnereink elégedettségét és bizalmát elnyerjük, a rugalmas együttműködést elősegítsük.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk!

Tisztelettel:

Tyukodi József

Ügyvezető igazgató