UGREEN 3, 5 mm mini jack (aljzat) – 2xRCA (csatlakozó) audio kábel 1m barna (AV194 50129)

AV194 modell
Típus: 3,5 mm-es jack, 2x RCA (Cinch)
Hossz: 0,25 m

EAN: 6957303851294 Cikkszám: 50129 Kategóriák: , , Márka:

Leírás

Kiváló minőség és sok lehetőség
Az UGREEN audiokábel a 3,5 mm-es jack csatlakozónak köszönhetően számos lehetőséget nyit meg szinte bármilyen eszközhöz való csatlakoztatásra. Tablet? Soundbar? Házimozi? Semmi gond! Csatlakoztassa szabad audio lejátszójához, és biztosítsa a nagyszerű hangminőséget az elkövetkező évekre az aranyozott csatlakozóknak és a sérülésálló rézbevonatnak köszönhetően.

Lenyűgöző építési minőség
A termék kiváló minőségű anyagokból készült. A megerősített csatlakozók és a 24k aranyozott dugók felelősek az eszközök stabil csatlakoztatásáért. A rézötvözetből készült ház véd a sérülések ellen, a kábel árnyékolásának speciális szövése pedig megakadályozza az összegabalyodást. Mindez annak érdekében, hogy a termék hosszú évekig szolgáljon minket.

Széles körű kompatibilitás
A kábel praktikus alkalmazásának köszönhetően különböző audioeszközökhöz csatlakoztathatja, beleértve a hangszórókat, a házimozit vagy a TV-t. A termék számos okostelefonnal és táblagéppel kompatibilis. Ez lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőségű hangzást élvezhesse, amikor és ahogyan csak akarja.

Lenyűgöző hangzás
A zománcozott rézkábel garantálja a megbízható jelátvitelt, így fantasztikus hangminőséget élvezhet. Úgy tervezték, hogy tökéletes hangminőséggel örvendeztessen meg. Fogadjon a tiszta hangzásra bármilyen eszközről.

További információk

Tömeg 0.1 kg