UGREEN CM445 audio adapter, USB-C 2x Mini Jack 3,5 mm-es AUX csatlakozóra, szürke (20190)

Kompatibilis: Type-C csatlakozóval rendelkező telefonok, amelyek nem rendelkeznek mini jack csatlakozóval (nem működik Samsung, Sony, HTC, Google, Ulefone)

EAN: 6957303821907 Cikkszám: 20190 Kategóriák: , , , Márka:

Leírás

UGREEN CM445 audio adapter
Az adapter lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztasson fejhallgatót és mikrofont egy USB-C porttal rendelkező eszközhöz. Kompatibilis a Type-C csatlakozóval rendelkező telefonokkal, amelyek nem rendelkeznek Mini Jack csatlakozóval (nem működik a Samsung, Sony, HTC, HTC, Google, Ulefone készülékekkel) A két port intuitív módon lett felcímkézve fejhallgató és mikrofon ikonokkal, így nem okozhat gondot a tartozék csatlakoztatása.

Zenehallgatás, telefonálás
A CM445 segítségével kényelmesen beszélgethet szeretteivel, a munkahelyén dolgozókkal vagy más játékosokkal játék közben. Az adapter lehetővé teszi a fejhallgató és a mikrofon csatlakoztatását a 2 mini jack 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően. Élvezze az UGREEN által kínált lehetőségeket.

Kompatibilis
A CM445 előnyei ezzel még nem értek véget. A termék kompatibilis az olyan eszközökkel, mint az iOS és Android operációs rendszerű okostelefonok, táblagépek vagy laptopok. Az adapter sikeresen csatlakozik például az iPad Air, a Samsung Note 9 vagy a Huawei Mate 40 Pro készülékhez.

CM445 modell
Kábel hossza: 30 cm
Csatlakozók: USB-C, 2x 3,5 mm-es mini jack csatlakozó
Szín: szürke
Kompatibilis: Type-C csatlakozóval rendelkező telefonok, amelyek nem rendelkeznek mini jack csatlakozóval (nem működik Samsung, Sony, HTC, Google, Ulefone)

További információk

Tömeg 0.07 kg